---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Έκθεση Δομών Δράμας στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2016» του Δ. Προσοτσάνης
A+ R A-
22 Ιουλ 2016

Έκθεση Δομών Δράμας στις εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας 2016» του Δ. Προσοτσάνης

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Προφήτης Ηλίας 2016» του Δήμου Προσοτσάνης και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Προσοτσάνης και το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας, οι δομές της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν.Δράμας, συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά ενεργά στις  εκδηλώσεις του Δήμου.

Η έκθεση έλαβε χώρα στην αίθουσα της ΑΔΕΠ στις 13/7,14/7 και 15/7, πλαισιωμένη με έργα των φιλοξενουμένων και μελών των δομών, τα οποία δημιουργήθηκαν με αγάπη και μεράκι στα πλαίσια των ομάδων εργοθεραπείας.

Η τοπική κοινότητα με έκδηλο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, ενισχύοντας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

Στις 13/7 στα εγκαίνια της Έκθεσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Προσοτσάνης κ. Κοσμάς Τσακμακίδης και ο Αντιδήμαρχος Προσοτσάνης κ. Γιάννης Τσαουσίδης, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας των δομών με τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινότητα προς όφελος των φιλοξενουμένων που διαβιούν σε αυτή.

Κλείνοντας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην  διοργάνωση και υλοποίηση της Έκθεσης. Τον Δήμο Προσοτσάνης, τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Άγγελο Λύσσελη και τους συνεργάτες του, τη τοπική κοινότητα και τους επισκέπτες που μας τίμησαν και ενίσχυσαν απλά και μόνο με την παρουσία τους...

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης...


Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 14:01

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Οικοτροφείο Προσοτσάνης

Α' Οικοτροφείο Β.Ν.Υ. Προσοτσάνης Δράμας "Αρσινόη"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.