---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας - Επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας
A+ R A-
14 Ιουν 2017

Ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας - Επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)

Ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, συλλέγοντας και παραδίδοντας πλαστικά καπάκια - Επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.


Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 τα Προστατευόμενα Διαμερίσματα της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας με έδρα τα Γιαννιτσά, όπου και παρέδωσαν πλαστικά καπάκια, ενισχύοντας την δράση που υλοποιεί τα τελευταία 3 περίπου χρόνια ο Σύλλογος, κατά την οποία, ανταλλάσσει τα πλαστικά καπάκια με αναπηρικά αμαξίδια, προσφέροντάς τα σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι φιλοξενούμενοι και το προσωπικό των 6 Προστατευόμενων Διαμερισμάτων Θεσσαλονίκης της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α είχαν την ιδέα να ξεκινήσουν την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών πριν ενάμιση χρόνο περίπου, στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της υποστήριξης μιας ευάλωτης πληθυσμιακής ομάδας, όπως είναι και οι ίδιοι, συναισθανόμενοι της δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Η πρωτοβουλία αυτή ευελπιστούμε να αποτελέσει την αφετηρία για μια σταθερή συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπήρων Γιαννιτσών και ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου.

Η εκδρομή συνδυάστηκε με επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, καθώς και με βόλτα για καφέ και φαγητό.

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 07:46

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.