---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / «Γιατί είμαστε... ΑΓΑΠΗ!»
A+ R A-
14 Ιουλ 2017

Γιατί είμαστε…. ΑΓΑΠΗ!


Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης" της ΕΨΥΚΑ και άλλους φορείς ΑμεΑ του νομού Δράμας, διοργάνωσαν ψυχαγωγική εκδήλωση με καλλιτεχνικό χαρακτήρα στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στην Δράμα, την Τρίτη 27/06 και ώρα 7:00 μ.μ.

Η εκδήλωση η οποία και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των «Ελευθερίων 2017» Δράμας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να αποδράσουν από την καθημερινότητα, νοσταλγώντας παλιές καλοκαιρινές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της δράσης παρουσιάστηκαν θεατρικά αποσπάσματα από ελληνική κωμωδία, τραγούδια καθώς και χοροί από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης" και άλλων φορέων ΑμεΑ της πόλης μας. Υπήρξαν εκθέσεις φωτογραφικού υλικού, χειροτεχνίας καθώς και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού των φορέων.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, χόρεψαν «φορώντας την καλοκαιρινή τους διάθεση» και ένα αναμνηστικό βραχιολάκι.

Από την εκδήλωση βέβαια δεν έλλειψε και το παραδοσιακό γλύκισμα του κουταλιού για όλους τους γευσιγνώστες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Χειράκη Γ. Περιφερειακή σύμβουλος ,ο κ. Μωυσιάδης Α. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού καθώς  και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 10:19

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Κέντρο Ημέρας Δράμας

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.