06 Οκτ 2017

Ομιλία στην Προσοτσάνη Δράμας με θέμα: «Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία»

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)

Οι Μονάδες Ψυχικής Υγείας της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. που λειτουργούν στον Δήμο Προσοτσάνης, σε συνεργασία με τον Δήμο Προσοτσάνης, διοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, ομιλία με θέμα: «Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία».


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 (Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας) και ώρα 10:30 π.μ. στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Προσοτσάνης.

Οι Μονάδες Ψυχικής Υγείας της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. που λειτουργούν στον Δήμο Προσοτσάνης είναι το Α' Οικοτροφείο Βαριάς Νοητικής Υστέρησης "Αρσινόη" στην Προσοτσάνη, το Β' Ψυχογηριατρικό Οικοτροφείο "Αγάπανθος" στην Αργυρούπολη και το Προστατευόμενο Διαμέρισμα του Β' Ψυχογηριατρικού Οικοτροφείου "Αγάπανθος" στο Φωτολίβος. Στον Νομό Δράμας η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. λειτουργεί και το Κέντρο Ημέρας για Άτομα με Ψυχικές Διαταραχές "Πολυδεύκης", το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Δράμας.Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης στην εικόνα που ακολουθεί...

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 10:04

Πρόσθετες πληροφορίες

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από
Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις
ως προς τις ετικέτες

επιστροφή στην κορυφή