---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Ενημερωτική δράση στην Δράμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
A+ R A-
10 Οκτ 2017

Ενημερωτική δράση στην Δράμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Αξιολογήστε το
(2 ψήφοι)
Το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» σε συνεργασία με το Προστατευόμενο Διαμέρισμα Φωτολίβους της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης ασθενών «ΕΨΥΚΑ», διοργανώνουν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου  2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ενημερωτική δράση από τις 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Δράμας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικού υλικού καθώς και σελιδοδείκτες- ημεροδείκτες αφιερωμένα στην ημέρα αυτή.

Στόχοι της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε  θέματα που αφορούν την  ψυχική υγεία, την καταπολέμηση του στίγματος και την άρση των αντιλήψεων γύρω από την ψυχική νόσο.

Η ΕΨΥΚΑ, είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που  λειτουργεί  μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και αποασυλοποίησης στη Β. Ελλάδα. Στις δομές της  φιλοξενούνται άτομα με νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές για ψυχοκοινωνική υποστήριξη  με σκοπό την ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 08:43

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.