---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Θερινές διακοπές των φιλοξενούμενων των οικοτροφείων Ν.Δράμας της ΕΨΥΚΑ
A+ R A-
27 Ιουλ 2022

Θερινές διακοπές των φιλοξενούμενων των οικοτροφείων Ν.Δράμας της ΕΨΥΚΑ

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)
Στις 11 Ιουλίου 2022 φιλοξενούμενοι του A' B.N.Y Oικοτροφείου «ΑΡΣΙΝΟΗ» και Β' Ψ.Χ.Γ Οικοτροφείου «ΑΓΑΠΑΝΘΟΣ» της ΕΨΥΚΑ αναχώρησαν με προορισμό τον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, για να συμμετέχουν στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών, οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στην όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής, επισκέφθηκαν τις παραλίες και τα τοπία και διασκέδασαν σε μαγαζιά της τοπικής κοινότητας. Εκεί, επίσης συνάντησαν και τους φιλοξενούμενους του Προστατευόμενου Διαμερίσματος του Οικοτροφείο  Κορινού Πιερίας «Ευφροσύνη» και όλοι μαζί απόλαυσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Στις 15 Ιουλίου 2022 ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους οι φιλοξενούμενοι και επέστρεψαν στη Δράμα, με έκδηλη τη χαρά και την ανανέωση στα πρόσωπά τους έχοντας εκπληρώσει την ανάγκη τους για διασκέδαση και ξεκούραση.
Αυτού του είδους οι δραστηριότητες μας υπενθυμίζουν πως η ανάγκη και το δικαίωμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής αφορά όλους μας.

Φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.