---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
A+ R A-
02 Νοε 2011

Εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Αξιολογήστε το
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου 2011, τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α σε συνεργασία με το Οικοτροφείο «Πηγή Γ. Ζαμπίογλου» της Δ.Ε.Υ.Ψ.Υ, πραγματοποίησαν εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα στην τοπική κοινωνία της Δράμας.

Μέλη και προσωπικό των δύο δομών, παραβρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και διένειμαν ενημερωτικό υλικό καθώς και αντιπροσωπευτικά αναμνηστικά, τα οποία και κατασκευάστηκαν από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης».

Έχοντας σαν στόχο την δυναμική παρουσία μας στην κοινότητα,  πραγματοποιήθηκε επαφή με τον Περιφερειάρχη Δράμας κ. Ξανθόπουλο, τον Πρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μιχαηλίδη, τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χαρακίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Γρηγορίου και τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Μλεκάνη, οι οποίοι, ως αρωγοί στην προσπάθειά μας, δέχτηκαν με χαρά την παρουσία μας στον χώρο τους.

Μέσα από τον παλμό ενθουσιασμού που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες, κίνησαν το ενδιαφέρον των κατοίκων του νομού, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για θέματα ψυχικής υγείας και συγχάρηκαν όλους τους παραβρισκόμενους  για την προσπάθεια και το πολύτιμο έργο τους.

Μια κοινωνία είναι όμορφη με όλους τους ανθρώπους της…και εμείς ήμασταν όλοι εκεί!

 

Με εκτίμηση,

τα μέλη και το προσωπικό

του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης»

Φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Κέντρο Ημέρας Δράμας

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.