---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Εκδηλώσεις/Δράσεις / Εικαστική έκθεση δομών ΕΨΥΚΑ Ν.Δράμας
A+ R A-
07 Ιουν 2012

Εικαστική έκθεση δομών ΕΨΥΚΑ Ν.Δράμας

Αξιολογήστε το
(5 ψήφοι)

Εικαστική έκθεση των δομών ΕΨΥΚΑ Ν.Δράμας σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Το «Χαμόγελό μας»

Η αναπαράσταση των έργων ψυχής, όπως χαρακτηρίζονται, ατόμων με ψυχικές διαταραχές, για 5η συνεχή χρονιά, έλαβε χώρα στην εικαστική αίθουσα τέχνης «Μελίνα».

Τα έργα που στόλισαν την αίθουσα απέδειξαν στους παρευρισκομένους πως αποτελούν αντικατόπτρισμα της ψυχής και του δημιουργικού μεγαλείου αυτών των ανθρώπων. Ένα μάθημα ζωής, δοκιμασίας αλλά και προσπάθειας ταυτόχρονα για το κάτι διαφορετικό.

«Ζούμε και βομβαρδιζόμαστε από δυσάρεστα μηνύματα τόνισε η εκπρόσωπος της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.» και η παρουσία αυτών των ανθρώπων με τις δράσεις τους αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς σε ένα κόσμο που πολλές φορές αντιστέκεται στην ιδιαιτερότητα.

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης των δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας (Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης», Α’ Οικοτροφείου Β.Ν.Υ. Προσοτσάνης «Αρσινόη» και Β’ Ψ.Χ.Γ. Οικοτροφείου Αργυρούπολης «Αγάπανθος») σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Το χαμόγελό μας», πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 28/05/2012 στις 18:30μ.μ.

Πληθώρα κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα, τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους κόσμος της τοπικής κοινωνίας, συγγενείς και εξυπηρετούμενοι των δομών καθώς επίσης και ο Βουλευτής Δράμας κ. Ν. Σμολοκτός ο Δήμαρχος Δήμου Προσοτσάνης κ. Α. Λύσελης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Κ. Γρηγορίου, η Διοικήτρια του Θ.Χ.Π. Δράμας κα. Σ. Διαμαντή και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων κα. Α. Μωϋσιάδου.


Φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Κέντρο Ημέρας Δράμας

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.