03 Ιουν 2011

Επίσκεψη Δημάρχου Προσοτσάνης στο οικοτροφείο μας επιλεγμένο

Αξιολογήστε το
(2 ψήφοι)

Στις  01/06  μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης. Ο κ. Δήμαρχος αναταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στο κάλεσμά μας, αφού πρόσφατα  επισκέφτηκε το  Α΄ Οικοτροφείο ΒΝΥ της  Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. που εδρεύει στη Προσοτσάνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της και για τον τρόπο διαβίωσης των φιλοξενουμένων της, από τον υπεύθυνο δομής κ. Βασίλειο Ζαχαράκη, την ψυχολόγο κ. Μελπομένη Φωτιάδου-Χάνογλου και την κοινωνική λειτουργό κ. Κυριακή Λαζαρίδου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διοικητικός της δομής κ. Ιωάννης Κασάπης και η υπεύθυνη  του Α΄ Οικοτροφείου Β.Ν.Υ. Προσοτσάνης κ. Αγοραστή Κεφαλά.

Με έκδηλο ενδιαφέρον γνώρισε το προσωπικό και ήρθε σε επαφή με  τους φιλοξενούμενους της δομής, δείχνοντας πόσο ευαισθητοποιημένος είναι απέναντι στο σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Ο κ. Λύσσελης δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθειά μας,  «άνοιξε τις πόρτες» για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία και κοινή δράση που μπορεί να επιτευχθεί στα πλαίσια της τοπικής κοινότητας, καθώς διαβεβαίωσε για την  στήριξή του ως προς τη επίτευξη του έργου και των στόχων μας.

Από μέρους μας, επιθυμία μας είναι να στείλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ.Λύσσελη, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας καθώς και για το αμέριστο ενδιαφέρον και κινητοποίηση που εκφράζει  προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά τη προσπάθεια  των δομών αυτών.

Η αποδοχή και θετική ανταπόκριση που βιώνουμε από την Αρχή της Τοπικής Κοινότητας, μας τιμά ιδιαίτερα, μας ενθαρρύνει και μας δίνει το έναυσμα και τη δύναμη να προχωράμε με όλο και περισσότερο ζήλο στο έργο μας…

Κοινωνική Λειτουργός

Λαζαρίδου Κυριακή


Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 14:06

Οικοτροφείο Αργυρούπολης

Β' Ψυχογηριατρικό Οικοτροφείο Αργυρούπολης Δράμας "Αγάπανθος"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από
Οικοτροφείο Αργυρούπολης

Σχετικές δημοσιεύσεις
ως προς τις ετικέτες

επιστροφή στην κορυφή