---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Διαμερίσματος Οικ. "Αγάπανθος" / Καλοκαιρινές διακοπές των φιλοξενούμενων του προστατευόμενου διαμερίσματος Φωτολίβους της ΕΨΥΚΑ
A+ R A-
27 Ιουλ 2022

Καλοκαιρινές διακοπές των φιλοξενούμενων του προστατευόμενου διαμερίσματος Φωτολίβους της ΕΨΥΚΑ

Αξιολογήστε το
(1 Ψήφος)
Στις 4 Ιουλίου 2022 με έκδηλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι του Προστατευόμενου Διαμερίσματος Φωτολίβους Δράμας της ΕΨΥΚΑ τις καλοκαιρινές τους διακοπές  στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
Η περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας συνδυάζοντας την εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, στα καταστήματα εστίασης και γενικότερα σε όλες τις δραστηριότητες των καλοκαιρινών διακοπών κατάφερε και κερδίσει την καρδιά των φιλοξενούμενων και να απολαύσουν το καλοκαίρι στο έπακρο.
Καθ' όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών το αίσθημα της ικανοποίησης και της πληρότητας ήταν χαραγμένο στα πρόσωπά τους. Ολοκληρώνοντας τις διακοπές στις 8 Ιουλίου και με την επιστροφή τους κάθε ένας εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τις όμορφες μέρες που πέρασε.
Οι δραστηριότητες αυτές δίνουν την ευκαιρία στους  ανθρώπους που ζουν σε προστατευμένο περιβάλλον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2022 11:38

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.