---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Διαμερίσματος Οικ. "Ευφροσύνη" / Συμμετοχή στην Εκδήλωση «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤ 2017»
A+ R A-
07 Ιουν 2017

Συμμετοχή στην Εκδήλωση «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤ 2017»

Αξιολογήστε το
(2 ψήφοι)

Γιατί κι ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ, αλλά ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας.


 

Τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤ 2017» και με σύνθημα: «ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!» του Δήμου Κατερίνης, εξασφάλισαν με την παρουσία τους οι φιλοξενούμενοι του Προστατευόμενου Διαμερίσματος της ΕΨΥΚΑ στην Κατερίνη την Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Η περιβαλλοντική εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης με έναρξη εκδηλώσεων από την Πέμπτη 1 Ιουνίου, μέχρι και το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Οι φιλοξενούμενοί μας είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από την Αντιδήμαρχο καθαριότητας κα Ελευθεριάδου Ροδή, αλλά και ειδικών περιβαλλοντολόγων του Δήμου, για την ανάγκη και τα οφέλη της Κομποστοποίησης, στην καθημερινή μας ζωή και στο περιβάλλον.

Τους διέθεσαν ενημερωτικά φυλλάδια, με οδηγίες για οικιακή κομποστοποίηση οργανικών υλικών (φρούτα, λαχανικά, τσόφλια, κτλ), ενώ έλαβαν δωρεάν φυτά εποχής και σπόρους προς φύτευση, καθώς και 2lt σακούλας φυτόχωμα με κομπόστ, που παράγει ο δήμος.

Επιπλέον ενημέρωση έγινε και για την εξοικονόμηση νερού.

Ως δραστήριοι κι ενεργοί πολίτες της πόλης και με το σύνθημα ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν ενεργά και αντάλλαξαν απόψεις με άλλους πολίτες παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.


 

Ακολουθούν φωτογραφίες


Φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 10:57

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.