27 Νοε 2017

Επίσκεψη στο εικαστικό εργαστήρι του Γεωργίου Μυλωνά

Αξιολογήστε το
(4 ψήφοι)

Το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» Δράμας της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., πραγματοποίησε με ιδιαίτερη χαρά επίσκεψη στο εικαστικό εργαστήρι του κ. Γεωργίου Μυλωνά στο Καλαμπάκι Δράμας στις 23/11/2017.


Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών που αναπτύχθηκαν μεταξύ της Δομής μας και του κου Γεώργιου Μυλωνά πριν από κάποια χρόνια. Ο πολυτάλαντος, καταξιωμένος ως επιστήμονας και αυτοδίδακτος πλέον ως ζωγράφος, μας άνοιξε με ιδιαίτερη θέρμη την «πόρτα» στην έκθεσή του και φυσικά στην καρδιά του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε, να ταξιδέψουμε αλλά και να συγκινηθούμε μέσα από τα έργα του «λαϊκού», όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ζωγράφου.

Επίσης, μεταξύ των άλλων, ακούσαμε λόγια καρδιάς και συμβουλές ώστε να μη χάνουμε τις ελπίδες μας ακόμη και όταν αντικρύσουμε τα διαφορετικά και όχι τόσο «ευχάριστα» πρόσωπα της ζωής.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση να την ανανεώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα την Άνοιξη.

Η πνευματική δύναμη αυτού του ανθρώπου ας αποτελέσει μια αειφόρο δύναμη θέλησης για τον καθένα μας.


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 14:00

Πρόσθετες πληροφορίες

Κέντρο Ημέρας Δράμας

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από
Κέντρο Ημέρας Δράμας

Σχετικές δημοσιεύσεις
ως προς τις ετικέτες

επιστροφή στην κορυφή