---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Κέντρου Ημέρας Δράμας / Χρώματα & αρώματα «Χριστουγέννων στο Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ
A+ R A-
16 Δεκ 2022

Χρώματα & αρώματα «Χριστουγέννων στο Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ

Αξιολογήστε το
(0 ψήφοι)

Δεκέμβριος ένας μήνας αισιοδοξίας και χαράς, μήνας λαμπερός και σίγουρα πολύ γλυκός. Με μεράκι και πολύ ενθουσιασμό ωφελούμενοι και προσωπικό του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ (Εταιρείας Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης) προετοιμάζονται για τις Ημέρες των εορτών μέσα από σειρά δράσεων στην κοινότητα. Στόχος τους αποτελεί η αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη ψυχική νόσο και ταυτόχρονα η διασκέδαση και ψυχαγωγία των ωφελούμενων.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 επισκέφθηκαν τη μονάδα εκπρόσωποι του Σύλλογου Διαβητικών Ν. Δράμας προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη ως προς την υιοθέτηση υγιεινού τρόπου διατροφής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα ερωτήματά τους ως προς τις τροφές που μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και υπό την καθοδήγηση της Προέδρου του Συλλόγου κας Τορούνογλου Π. τα μέλη παρασκεύασαν και στη συνέχεια γεύτηκαν μία «πολύχρωμη» σαλάτα με φρούτα και λαχανικά εποχής.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο διαβητικών Ν. Δράμας για την πρωτοβουλία τους να παρευρεθούν στη μονάδα εμπλουτίζοντας τη σημερινή ημέρα με χρώματα, διαφορετικές γεύσεις και αρώματα.

Φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"
Λειτουργεί από το Μάρτιο του 2005.
Εξυπηρετεί άτομα με Ψυχικές Διαταραχές.
Διεύθυνση: Αβδήρων & Μακρή
Δράμα,Τ.Κ. 661 00
Τηλ: 25210 46330
Fax: 25210 46376
E-mail: khpolydeykis@gmail.com

τα νέα της δομής η δομή στον χάρτη φωτοθήκη δομής βιντεοθήκη δομής