---

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

---
Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish Turkish
Αρχική / Τα νέα του Κέντρου Ημέρας Δράμας / Το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ στο Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Δράμας
A+ R A-
16 Δεκ 2022

Το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ στο Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Δράμας

Αξιολογήστε το
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Ημέρας «Πολυδεύκης» της ΕΨΥΚΑ (Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης) επισκέφθηκε το Τμήμα Κομμωτικής του ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ Δράμας, την Δευτέρα 12  Δεκεμβρίου 2022.

Ωφελούμενοι της ομάδας παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του τμήματος κομμωτικής όπου οι μαθητές και εκπαιδευτικοί τους υποδέχθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Στη συνέχεια οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών ανέλαβαν την περιποίηση και τον καλλωπισμό τους. Τα μέλη ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά για την ανανέωση της εξωτερικής τους εμφάνισης ενόψει εορτών ενώ φάνηκε να απολαμβάνουν τόσο τη διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΠΑΣ- ΟΑΕΔ Δράμας για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για συνεργασία καθώς μέσα από αυτές τις δράσεις ενισχύεται σημαντικά η προσπάθειά για την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με ψυχική νόσο. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση συνέχισης της συνεργασίας.

Φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Πηγή:

Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των υποχρεωτικών (*) πεδίων.
Επιτρέπεται η χρήση βασικού κώδικα HTML.

Κέντρο Ημέρας Δράμας "Πολυδεύκης"
Λειτουργεί από το Μάρτιο του 2005.
Εξυπηρετεί άτομα με Ψυχικές Διαταραχές.
Διεύθυνση: Αβδήρων & Μακρή
Δράμα,Τ.Κ. 661 00
Τηλ: 25210 46330
Fax: 25210 46376
E-mail: khpolydeykis@gmail.com

τα νέα της δομής η δομή στον χάρτη φωτοθήκη δομής βιντεοθήκη δομής