Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 20 & 21 Οκτώβρη 2022 η εκπαίδευση του προσωπικού της ΕΨΥΚΑ του Οικοτροφείου "Ευφροσύνη" και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος Κατερίνης, που έλαβε χώρα στο Οικοτροφείο στον Κορινό Πιερίας, από το ΕΚΑΒ Κατερίνης.
Η εκπαίδευση αφορούσε τη Παροχή πρώτων βοηθειών και τεχνικών ΚΑΡΠΑ καθώς επίσης και την εκπαίδευση για χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, με τους οποίους έχουμε εξοπλίσει τις δομές μας. Η εκπαίδευση ήταν πλήρως κατατοπιστική και εμπεριστατωμένη και όλο το προσωπικό εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για τις γνώσεις που έλαβαν.
Ευχαριστούμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ Κατερίνης και ιδιαίτερα τη συντονίστρια του προγράμματος κ. Δέσποινα Χαρίση για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας.