Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 06:54

Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των φορέων της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α και Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 21 Νοεμβρίου, η ομάδα καλαθοσφαίρισης των προσαρμοσμένων προγραμμάτων φυσικής αγωγής της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α),  συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης, Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α) που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης στη Λάρισα.


Η πρόσκληση της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α έγινε με χαρά αποδεκτή, ως συνέχεια του πρώτου φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2018 στη Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο στόχος αυτών των αγώνων είναι πολυεπίπεδος και αφορά την ενίσχυση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων μέσα από την άθληση. Σημαντικοί παράγοντες που συμβάλλουν στο πιο πάνω είναι η μείωση της ψυχοπαθολογίας των ληπτών, η ανάπτυξη του αισθήματος του ανήκειν σε μια ομάδα, η αίσθηση της προσφοράς, η ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, και η ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και ευχάριστων συναισθημάτων. Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία τόσο τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και τους εργαζόμενους της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Ευχόμαστε να συνεχίσει η καλή συνεργασία που έχει ήδη δομηθεί μεταξύ των Εταιριών, προς όφελος των ληπτών στα πλαίσια που ορίζει η Κοινωνική - Κοινοτική Ψυχιατρική.


Ακολουθούν φωτογραφίες

Διαβάστηκε 581 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2002 00:00

Ανακοινώσεις/Προκηρύξεις


Αρχική

Επικοινωνία