Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 08:06

Η προώθηση του αθλητισμού στην ψυχική ασθένεια (εικόνες και βίντεο)

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκδήλωση με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με Ψυχική Ασθένεια πραγματοποίησε η ΕΨΥΚΑ Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο « NICK GALIS HALL» - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.


Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού η ομάδα καλαθοσφαίρισης των φιλοξενουμένων της ΕΨΥΚΑ συναντήθηκε με την ομάδα της Θεσσαλικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και ενώνει.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Οι αθλητές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, προσφέροντας θέαμα, έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, αντάλλαξαν δώρα και υποσχέθηκαν να ενισχύσουν τέτοιες προσπάθειες και σε άλλα αθλήματα, ακόμη και στην πόλη της Λάρισας.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση αυτή τον Πρόεδρο και το ΔΣ των ΕΑΚΘ για την παραχώρηση της Σάλας «NICK GALIS HALL» καθώς και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης για τη γραμματειακή υποστήριξη.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες
Διαβάστηκε 567 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2002 00:00

Πολυμέσα

Ανακοινώσεις/Προκηρύξεις


Αρχική

Επικοινωνία